You are here: Uygulama Alanları

Uygulama Alanlarımız

Bir ve İki Katlı Evler

Wilo, bir ve iki ailelik özel konutlarda ısıtma, soğutma, su temini ve atıksu uzaklaştırma için konforlu çözümler sunar.İster yeni, ister yenileme olsun, her inşaat işinde konforlu su temini ve atıksu uzaklaştırması, aynı şekilde optimum ısı ayarı sayesinde konforlu bir yaşam alanı istenmektedir. Üstün teknolojimiz, enerji tasarruflu ürünlerimiz ile size bu konforu sunuyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

Bina İçi Kullanım : Bütün mekanlarda konforlu ısınma, sıcak ve soğuk su temini ve güvenli atıksu uzaklaştırma...Enerjiden, verimli ve çevreyi koruyacak biçimde yararlanmak istiyor musunuz? Wilo pompa sistemleri en yüksek konforu, uzun kullanım ömrünü ve kolay montajı garanti eder. Kompak yapısının ve fişe takarak çalıştırılabilecek pratik modellerinin değerini kullananlar çok iyi bilirler.

Bina Dışı Kullanım : Kendi kuyu ve sarnıcından aynı şekilde kaynak koruyucu yağmur suyundan yararlanarak su temini sayesinde ekonomik açıdan daha bağımsız işletim.Dışarıdaki yeşil alanlarınız prestijinizin bir parçasıdır ve böyle de kalmalıdır. Ancak sulama veya temizlik için çok miktarda suya ihtiyacımız vardır. Tasviye edilmiş içme suyunun bu amaç için kullanılması israftır hem de çok yüksek maliyetler getirir, çünkü uzmanlar 2025 yılından sonra dünya nüfusunun üçte birinin su kıtlığı çekeceğini söylemektedir.

Çok Katlı Binalar

Kamu binaları, ofis binaları, hastaneler, oteller ve konutlarda yüksek enerji tasarruflu pompa sistemleri.
Binalarda tasarruf sağlayabilmek için birbirine uyumlu bileşenlerden oluşan enerji bakımından etkin sistemlerin kullanımı gittikçe daha zorunlu hale gelmektedir. Wilo sizin için sistemin tümünü kapsayan kontrol ve ihtiyaca uygun iyileştirmeyi mümkün kılan akıllı çözümler sunmaktadır.




 

 

 

 

Bina İçi Kullanım : Enerji açısından verimli sistemler, teknik tesislerde işletim masraflarını düşürür.Bir sistemin su ve ısıyla beslenmesinde kullanılan teknik, enerji verimi ve doğal kaynakları koruma açısından yüksek talepleri karşılamak zorundadır.Wilo'nun Pumpen Intelligenz özelliği bireysel çözümlerinizi ve yüksek verimli tekniği garanti eder. A enerji etiketli yüksek verimli pompalarımızın kullanımı size% 80'e kadar enerji tasarrufu getirir.

 

 

Bina Dışı Kullanım : Özenli planlama ve akıllı teknik, dış tesislerin uygun fiyatla yapılmasını garanti eder.Dış tesislerde su ile ilgili işlemler büyük önem taşır. Özenli planlama ve kanıtlanmış tekniklerin kullanımı sayesinde, masrafların seviyesi düşük tutulur. Çeşitli yapı tarzlarındaki Wilo pompaları özel taleplerinizi karşılar.

Sanayi Uygulamaları

Wilo, işletmelerdeki prosesler için yüksek güvenlikli ve akıllı çözümler sunar.

Çok farkl ı özelliklere sahip sıvıların transferi bir çok üretim prosesi için temel teşkil eder. Sanayi ve işletmeler için güvenliği, esnekliği ve verimi en yüksek pompalar Wilo tarafından üretilmektedir. Bizim en güçlü yanımız gelişmiş ürün yelpazemiz, detaylı bilgi birikimimiz ve etkin kalite yönetimimizdir.

Altyapı Uygulamaları

Su temini, atıksu uzaklaştırma konularında çevreye uyumlu, tasarruflu ve verimli pompa sistemleriyle Wilo her zaman sizin yanınızdadır.Belediyeler dünya çapında su temini ve atıksu uzaklaştırması konularında WILO EMU'nun üstün teknolojilerini kullanmaktadırlar.

Doğal kaynakların gittikçe azalması ve enerji fiyatlarının yükselmesi, çevre uyumu bakımından amaca uygun, ekonomik ve verimli pompa sistemlerinin kullanılmasını gerekli kılmaktadır. İşte bu noktada WILO, EMU teknolojisiyle ekonomik ve çevreye duyarlı çözümler sunmaktadır.

Joomlart